Si Can Masagi [updated]

Menurut Basa Sunda Can Masagi berarti belum mumpuni. Karena belum mumpuni Can Masagi musti belajar terus sampai akhir hayat. Seperti kata-kata bijak yang terkenal “Belajarlah dari buaian Ibu sampai ke liang lahat”. Karena pada hakekatnya setiap pengetahuan dan ilmu akan berkembang. Dan semua orang tentunya menyesuaikan diri dengan perubahan itu dengan mempelajari perkembangan yang baru dari yang lama.

Blog ini tak lebih dari catatan Can Masagi dalam merekam perjalanan hidup dengan menggunakan kamera ponsel android. mempelajari kehidupan, Fedora dan Linux :-P. Mungkin ada tulisan seperti tutorial yang lebih tepat disebut sebagai catatan seorang newbie agar jika lupa catatan ini bisa dibuka di manapun.

Telah saya putuskan bahwa postingan Non Fedora dan Non Linux dipindahkan ke blog lain diantaranya Nuturkeun Indung Suku yang rencananya buat ngoceh dalam bahasa Ibu saya yaitu bahasa Sunda dan Cerita Sehari-hari yang khususon ngoceh dalam bahasa Indonesia… he.. he…

Saat ini Can Masagi tetap menulis catatannya di http://www.tripelpley.com dan kadang ngoceh juga di http://canmasagi.tripelpley.com. Meski tidak dilanjutkan nulis catatannya di http://canmasagi.net78.net, blog tersebut dibiarkan saja sebagai arsip. Free Web Hosting emang bagus, namun sering bikin sakit hati jika kebagian Error Database Connection….

Iklan

23 pemikiran pada “Si Can Masagi [updated]

  1. euleuh gening ieu aya oge masagi nu sanesna……
    janten isin……….meni low profil…

    tapi da abdimah sanaos judulna “masagi elmuna” ge teu rumaos tos masagi , tapi eta mah cita2…never ending learning.

    salam kenal

  2. sampuran sun..

    akang dupi linggih teh di bandung?
    atuh pami leresmah, abdi teh hoyong ngaraosan fedora werewolfna, tiasa abdi ngopy dvdna, atanapi digaleuh we sabaraha kitu pangaosna,
    puntenya di waler ka email
    atanapi ka Y!M -> penguin_cakep

    hatur nuhun

  3. Sumuhun A, di Bandung yeuh! Upami DVD installer mah tos aya tiasa upami hoyong nyobi mah, Mung langkung aski upai ngantosan Repository na anu nuju di donlod ieu teh.

    Ke upami to rengse donlod ku sim kuring di YM, mangga antosan sakedap deui… ke we anu sanesna mah di na YM we.. 😛

  4. Ceu Zahra.. asa tos kenal ieu teh… Masih sa kampung sareng sim kuring di MyQ sanes he.. he…. Kumaha si Akang ayeuna? Masih sok “ngotret” keneh 😛

    Ah sanes Ceu, ieu mah aseli 100% Sunda Can Masagi, upami di’aos saliwat mah sapertos sanes ti Indonesia kitu tah, upami Jepun mah pangin ten Masagi Chan, da ieu mah Can Masagi….

    Teu lepat oge.. sim kuring teh resep ka na Anime Jepang rada ka inspirasian kitu tah… mangga ah! Salam ka Kang Adnan yeuh!

  5. Sampurasun,

    kang, bade mesen repo fedora 8 euy, cape download dina internetmah ..

    ari saDVD harga na berapa.
    Ieu sapilieur bumina di kircon, mun di bandung keneh mah saya maen kerumah sambil bawa DVD kosong hehehehe

  6. Rampes… kang Sapi.. he.. he…
    Gampil eta mah
    Fedora 8 media installer 1 DVD
    Reposna aya dugi ka 11 GB! Paten choy!

    Sim Uing Di Bandung Oge.. yeuh! Mangga urang ngecet heula we di googletalk!

  7. Ass.Wr.Wb

    Kumaha kabarna damang Kang ?
    bade nyuhunkeun izin blog akang dilink-eun dilist blog abdi.
    sakantenan tumaros dupi F9, di PIII SDR256 vga onboard kiateun teu nya?, kabita hoyong nyobian F9na, ieu mung nembe proses download :d.

    hatur nuhun sateuacana

    ghian

  8. Alhamdulillah Kang… rada Pilek yeuh! 😛

    Mangga wae Kang Ghian, bingah pisan sim kuring mah he.. he…

    Masih cekap panginten, F9 langkung hampang ti F8….

  9. Banyak banget kang blognya, ngurusnya gimana tuh, apa gak sulit. Khusu fedora ya kang yang alamat ini. kayaknya bakal sering mampir untuk belajar nih,

    salam dari newbie juga 😀

  10. Yah… supaya Fokus ajah Kang tidak campur2, yang ini khususon Catatan Ngoprek Fedora ajah…. Kalau khusus bacanya juga enak.. ya tho? 😛

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s